logo

EREĞLİ CHP’DE, YENİ ÜYE KAYITLARI MEMNUNİYET YARATIYOR

  • Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli ilçe Örgütü yönetimi, aldığı kararla yeni üye kaydı çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Yönetiminde Örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Kaya, partiye yeni üye kazandırılması çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı.

KAYA, AYRILAN ÜYELERİN GÖNLÜNÜ ALIYOR, YENİ ÜYE KAZANDIRIYOR

Gazetemize konuşan Kaya, İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu’nun talimatı ile geçmişe dönük liste taraması yapıldığını ve herhangi bir nedenle partiden ayrılanlar ile yeni üyeler kazandırılması yönünde çalışma yapıldığını bildirdi. Üye kayıt çalışmalarına hız verildiğini belirten Kaya, “Partimizden ayrılan isimleri tek tek arıyor ve yeniden üyelikleri için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda eski üyelerimizden Belen Sanayi Çarşısında Evim Lokantası işletmecisi arkadaşımız Mustafa Küçüköksüz ve oğlu Ayberk Küçüköksüz’ü partimize yeniden üye kaydettik. Rozetlerini de partililerimizle birlikte işyerine giderek bizzat taktık, üyelik belgelerini teslim ettik. Kendilerini partimizde tekrar görmekten çok memnunuz,  değerli katkılarının devam edeceğine inanıyor, hayırlı olsun diyoruz.” dedi.

KÜÇÜKÖKSÜZ: “TEKRAR ÜYE OLMAKTAN MEMNUNUZ”

Küçüköksüz’de  duygularını ifade ederken, “Daha önce CHP’deki durağanlık ve anlamsız hesaplaşmalar nedeniyle istifa etmiştim. Şu an yenilenme dolayısıyla partime tekrar üye olduk, oğlum Ayberk’le beraber. Yeni yönetimin bu çabasını memnuniyetle karşılıyorum. Yıllardır üyesi olduğum partimin ve yeni yönetimin başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.

Üye kayıt ve rozet takma toplantısında partinin kıdemlilerinden Cengiz Özdemir ve Ufuk Erdoğan’da hazır bulundu.  

.

Paylaşın:
450 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ