logo

EREĞLİ DEMOKRAT GAZETESİ 32 YILDIR YAYINDA

Karadeniz Ereğli’de Refikimiz Demokrat Gazatesi 32. Kuruluş  yıl dönümünü kutluyor.

Karadeniz Ereğli’de 1 Aralık 1987’den bu yana yayın yapan Refikimiz Demokrat Gazetesi, 32. Kuruluş  yıl dönümünün gurur ve mutluluğunu yaşıyor. Yönetim Kurulu Başkanlığını M. Fatih Çakır, Yazı İşleri Müdürülüğünü İzzed Aslanbay, Muhabiriliğini Hüseyin Aksakal’ın başarı ile üstlendiği Demokrat Gazetesi, kuruluş yıl dönümünü Mehmet Fatih Çakır İmzalı yazı ile web sitesinde şöyle duyurdu:

Basın kuruluşları, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelen, vatandaşların ifade özgürlüğünü kullanmasının temel aracıdır.  Yazılı basın, sosyal medya imkanlarının baş döndürücü bir hızla geliştiği bugünün dünyasında da bu işlevin amiral gemisi görevini sürdürmektedir.  Bu ortamda, doğru ve hızlı haber, bağımsız ve özgür bir bakış açısı için gereken nitelikli kadro ve teknolojik imkânlar, bugün her zamankinden daha büyük önem taşımaktadır.

Demokrat Gazetesi olarak, bu temel üzerinde, ilçemiz, Zonguldak’ımız ve ülkemizin gelişmesi, bekası ve daha güzel yarınlara ulaşmasını amaçlayan yayınlarımızı dün olduğu gibi, yarın da aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.

Öte yandan bilindiği üzere, 12 Eylül 2019 tarihi itibarıyla, Demokrat Gazetesi’nde bayrağı geleceğe taşıma görevini, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı  Yalçın Keleş’ten devralmış bulunuyoruz.  Yeni dönemde Demokrat olarak her bakımdan çıtayı daha da yükseltme azmindeyiz.

Bu vesileyle, başta Demokrat Gazetesi Kurucusu Yalçın Keleş  olmak üzere, geçen otuz bir yıllık süreçte  Demokrat’ı bugünlere taşıyan önceki dönem çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor,  halen çalışma hayatını sürdüren mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

  • Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak; refikimiz Demokrat’a, sahip ve değerli meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, başarılarının devamını dileyerek kutluyoruz.

Paylaşın:
1086 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ