logo

EREĞLİ EMNİYETİNDEN MADDE BAĞIMLILARINA AF YOK!

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçede yapılan denetimlerde madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında 5 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında işlem yapıldı.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce 12 ile  15 Şubat tarih aralığında yapılan uygulama ve denetimlerde 5şüpheli şahıs yakalandı.

Edinen bilgiye göre; 12 Şubat’ta  S.G. isimli şüpheli şahısta bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. S.G.isimli şüpheli şahsa Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma suçlarından adli işlem yapıldı.

15.02.2023 tarihinde ise U.H. isimli şüpheli şahıstan 70 gr esrar maddesi ele geçirildi. U.H. isimli şüpheli şahsa Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma suçlarından adli işlem yapıldı. F.K. ve B.D. isimli şüpheli şahıslardan bir miktar metamfetamin maddesi ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. F.K. ve B.D. isimli şüpheli şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma suçlarından adli işlem yapıldı. G.S. isimli şüpheli şahıstan bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. G.S. isimli şüpheli şahsa Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma suçlarından adli işlem yapıldı.

Paylaşın:
341 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ