logo

EREĞLİ LİMANLARINDAN CAM ÜRÜNLERİ NAKLİ YAPILABİLECEK

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Gümrüğü’ne cam ürünleri girişi onayı alındığını açıkladı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, geçtiğimiz hafta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretinde talep ettiği Kdz. Ereğli Gümrüğü’ne cam ürünleri giriş-çıkışının sağlanmasına yönelik talebinin onaylandığını açıkladı.

Başkan Keleş, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada TOBB Başkanına gerçekleştirilen ziyaret sonrası, Başkan Hisarcıklıoğlu’nun girişimleri ile Kdz. Ereğli Gümrüğü’ne cam ürünlerinin giriş ve çıkışına onay veren kararın resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdiğini bildirdi.

GİRİŞİMLERİN SONUÇ VERMESİ MEMNUNİYET YARATTI

Kdz. Ereğli Limanlarından cam ürünlerinin yükleme ve boşaltmaların yapılabileceğini belirten keleş, “Bu noktada talebimizin bir hafta gibi kısa bir sürede yerine getirilmesini sağlayan başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere göreve geldikten sonra yine bizlerin girişimleri ile Kdz. Ereğli Gümrüğü’ne tahıl ve orman ürünlerinin ithalat ve ihracatı için onay almıştık. Bu girişimlerimiz ve alınan onaylar neticesinde Kdz. Ereğli’de kurulu limanlarımızın var olan kapasiteleri ile deniz acentelerimiz ve nakliyecilerimizin işleri artacak. Bu da doğal olarak Kdz. Ereğli’de iş gücünün ve ekonomik girdilerinin artmasını sağlayacaktır.” dedi.

Paylaşın:
407 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ