logo

EREĞLİ SEMPOZYUMU VE KUTLAMALARINA ON LINE DÜZENLEME

Haziran ayından yapılması planlanan “Kdz. Ereğli’nin Kurtuluşunun 100. yılı Sempozyumu” ve kutlama programı, internet üzerinden canlı yayınlarla gerçekleştirilecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi önderliğinde İzmir Eski Milletvekili Kemal Anadol işbirliği ile düzenlenmesi planlanan “Kdz. Ereğli’nin Kurtuluşunun 100. yılı Sempozyumu” ve kutlama programı, Kovid -19 Salgını ile mücadele önlemleri kapsamında On Line etkinliklere dönüştürüldüğü öğrenildi.

KONUŞMACILARDAN VİDEO ÇEKİMLER İSTENDİ

Edinilen bilgiye göre ; 18 – 20 Haziran tarih aralığında yapılacak sempozyum programı kapsamında kapalı salon toplantılarında söz alacak konuşmacılar, bildiri ve sunumlarını video film olarak çekip gönderecekler. Sosyal medya hesaplarından moderatörler eşliğinde canlı yayınlanacak video konferanslarda aynı konular işlenip sempozyum ve kutlama programı gerçekleştirilecek.

KAPSAMLI PROGRAM DÜŞÜNÜLÜYORDU

Bilindiği gibi; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve İzmir Eski Milletvekili Kemal Anadol tarafından Eylül 2019’da düzenlenen basın toplantısında, Kdz. Ereğli’nin 18 Haziran 2020’de düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlama ve sempozyum programı çalışmalarına kapsamlı bir içerikle başlandığı açıklanmıştı. (ilgili haber için tıklayınız)

DEĞİŞİKLİK DETAYLARI HENÜZ AÇIKLANMADI

Öte yandan; Sempozyum ve kutlama programı içeriğindeki açık hava ve salon etkinliklerinde Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında ne gibi değişiklikler olacağının salgının seyrine bağlı olarak yeniden düzenlenmesi ve açıklanması bekleniyor.

Paylaşın:
729 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ