logo

EREĞLİ TED’DE KARNAVAL COŞKUSU!..

  • Dünya ölçeğinde folklor, kültür, sanat ve spor dallarının temsil edildiği Kdz. Ereğli TED karnaval gösterilerinde coşkulu anlar yaşandı!.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları İlkokulu ve Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Çocuk Karnavalı düzenlendi.

19 Nisan Cuma günü saat 19.00’da TED İlköğretim Bahçesinde gerçekleştirilen karnaval etkinliğine veliler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik, TED Anaokulu ve İlkokul Müdürü Betül Karalı Hamarat ile Müdür Yardımcısı Esra Kuru’nun masal kahramanlarını andıran renkli kostümlerle başını çektiği bando eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej ilerlerken velilerin bulunduğu alanda sırası gelen öğrenciler podyuma çıkarak alkışlar eşliğinde kısa gösterilerini sundu. Dünya ölçeğinde folklor, kültür, sanat ve spor dallarının temsil edildiği karnaval gösterileri veliler tarafından coşkulu alkışlarla karşılık buldu.

TED Vakfı okul yöneticilerinin ve öğretmenlerin görev aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, heyecanı gözlerinden okunan Müdür Hamarat, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu erkenden yaşadıklarını belirtti.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

.

Paylaşın:
592 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ