logo

EREĞLİ TERSANELERİ İÇİN FİLYOS’TA TPO’YA İŞ FIRSATI!

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, ilçedeki tersanelerin iş yoğunluğu ve istihdam açısından eski hareketli günlerine dönmesi için girişimlerini sürdürüyor.

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamaya göre; Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) üst düzey yetkilileri, Kdz. Ereğli Tersaneler Bölgesi’nde incelemelerde bulunacak.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcılarının, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret ettikleri belirtilen açıklamada, Genel Müdür Bilgin’in ilçeye geleceği açıklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“16.06.2021 Çarşamba günü Sayın Milletvekillerimizin girişimleriyle, İlçe Başkan Yardımcılarımız Sayın Mustafa Kalkan ve Sayın Necati Akdeniz, Ustaoğlu Tersanesi sahibi Sayın Hamdi Ustaoğlu ve Koordinatör Sayın Avni Biçer ile birlikte; Filyos Limanı’ndaki TPAO tesislerinde Genel Müdür Sayın Melih Han Bilgin ziyaret edilmiştir. Ziyarette, TPAO’nun ihtiyacı olan ekipmanların ilçemizdeki tersanelerde yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ereğli’deki tersanelerin, TPAO’nun ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip olduğu Sayın Bilgin ve ekibine aktarılmıştır. İlçemize davet edilen Sayın Genel Müdürümüz de önümüzdeki aylardan itibaren ihtiyaçlarının Ereğli’den karşılanabileceği, bu konuda gereken çalışmaların yapılacağı ve tersanecilerin buna hazırlıklı olmaları yönünde düşüncelerini beyan etmiştir. Sayın Bilgin, önümüzdeki günlerde ilçemize gelerek tersanelerimizi yerinde görüp, inceleyecektir. Bu gelişmenin başta tersanecilerimiz olmak üzere, ilçemiz açısından olumlu sonuçlanacağına inanıyoruz.”

Not: Fotoğraf, konuyu yakından takip eden Ak parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile Ak Parti ve tersaneciler heyetinin önceki tarihlerde gerçekleştirildiği görüşmeye aittir.

Paylaşın:
706 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ