logo

EREĞLİ’DE UYUŞTURUCU ŞÜPHELİSİ 8 ŞAHIS YAKALANDI!

  • Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce 3 -10 Haziran tarihleri arasında yapılan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde çoğu uyuşturucu suçundan olmak üzere 8 şüpheli şahıs yakalandı.

Buna göre ; Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü/Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince E.B isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Asayiş Büro Amirliğince E.G. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Asayiş Büro Amirliğince Ö.F.B ve T.K. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; 10 gr metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ö.F.B. isimli şüpheli şahsa Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti ve Kullanma, T.K.isimli şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

      Ayrıca; Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti ve Kullanma suçundan gözaltına alınan Ö.F.B. isimli şahıs adli makamlarca Adli Kontrol Kararı uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

• Asayiş Büro Amirliğince O.Ö. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi, bir miktar esrar maddesi ve 5 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Motosikletli Polis Timlerince F.Y. ve S.A. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahıslara Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Asayiş Büro Amirliğince N.Y. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Paylaşın:
262 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ