logo

EREĞLİLİ GENÇ AVUKAT BARIŞ ÇİMENOĞLU İYİ PARTİ’DE

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Kdz. Ereğlili Genç Avukat Rıdvan Barış Çimenoğlu’nun partilerine üye olduğunu açıkladı.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Alaplı eski Belediye Başkanı ve şu anda Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi olan Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun oğlu olan Avukat Rıdvan Barış Çimenoğlu’nun partilerine üyelik teklifini kabul ettiğini açıkladı.

YÖNETİCİ HEYETLE BİRLİKTE ZİYARET EDİLDİ

Çimenoğlu’nun İyi Parti’ye üyeliğini memnuniyetle karşıladığını açıklayan Erkmen, üyelik süreci ile ilgili açıklamasında; Kdz. Ereğli Oğuzlar İşhanunda bürosu bulunan Avukat Rıdvan Barış Çimenoğlu’nu, İl Disiplin Kurulu Başkanı Asim Tazegül, İl Sekreteri Ekrem Güllüdag, Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Münevver Büyükalgan ve Komisyon Başkanı Ömer Çamur’la birlikte ziyaret ettiklerini bildirdi. Cimenoğlu ‘nun İyi Partiyi ve Genel Başkanı Meral Akşener’i ilgiyle takip ettiğini, kendisini İyi Partiye yakın hissettiğini söyleyerek üyelik teklifini kabul edip üye oluğunu açıklayan Erkmen, parti rozetini kendisinin taktığını da bildirdi.

MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Erkmen, üyelik sonrası yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Böyle genç ve donanımlı arkadaşlarımızı yanımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Alaplı eski Belediye Başkanı ve şu anda Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi olan Nevzat Cimenoğlunun oğlu olan genç Avukat arkadaşımıza İyi Parti teşkilatımıza ve ülkemiz siyasetine önemli katkılar yapacağı inancıyla başarılar diliyoruz.” dedi.

Önceki yıllarda Ankara’da Avukatlık Rıdvan Barış Çimenoğlu, pandemi döneminde Kdz. Ereğli’ye gelerek Zonguldak Barosuna bağlı çalışmaya başlamış ve kısa bir süre önce oğlu Bulut’u daha 3,5 yaşında iken kalp rahatsızlığı nedeni ile kaybetmişti.

Paylaşın:
1050 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ