logo

GENEL KURUL ÖNCESİ ÇINAR’A SON ZİYARET KELEŞ’TEN

  • Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve heyetinin, genel kurul hazırlığından olan MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret ederek Başkan Abdülkadir Çınar ve yönetimi ile görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre; Oda Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Sesli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Harun Günönü, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete Yazıcı, Ali Özkan, Meclis Üyeleri Numan Şen, Cenk Koşun ve Genel Sekreter Gündüz Acar ile birlikte MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret ederek Başkan Abdülkadir Çınar, yönetim kurulu ve dernek üyesi iş adamları ile görüşme gerçekleştirdi.

KELEŞ: “İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Ziyaretin çok verimli geçtiğini belirten TSO Başkanı Keleş, MÜSİAD Başkanı Çınar ve yönetimine teşekkür ederek, “Ziyarette ilçemiz ve bölgemizdeki ekonomik gelişmeler, yapılması gereken ve yapılabilecek yatırımları konuştuk. Kdz. Ereğli’nin ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesine katkısı olacak her türlü alanda iş birliğine hazır olduğumuzu ifade ettik. MÜSİAD Kdz. Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar başta olmak üzere tüm yönetimine ve dernek üyesi iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

GENEL KURUL 19 OCAK’TA…

Öte yandan, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi’nin 19 Ocak Perşembe günü 22. olağan genel kurulunu Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın da katılımı ile yapacağı biliniyor ve yönetim değişikliğine gidilebileceği değerlendiriliyor.

Paylaşın:
409 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ