logo

GMİS ARMUTÇUK DELEGE SEÇİMLERİNİ İSA MUTLU EKİBİ KAZANDI

  • Genel Maden İşçileri Sendikası’nın 12. Olağan Genel Kurulu öncesinde Armutçuk Şubesi’nde yapılan taban delege seçimlerini İsa Mutlu’nun listesi kazandı.

GMİS’in 12. Olağan kongresi öncesinde Armutçuk Şubesi’nde taban delege seçimleri bugün gerçekleştirildi.

Yapılan oylamada İsa Mutlu’nun listesi 603 oy alırken, mevcut Şube Başkanı Temel Eşgün’ün listesi 203 oy aldı. İsa Mutlu’nun listesinde Şanver Turay, Kasım Aslan, Kadir Tekin ve Sedat Tosun yer aldı.

Diğer yandan; Karadon Şube Gelik Seçim Bölgesi ile Karadon Kilimli Seçim Bölgesi taban delege seçimleri de iki listeli seçimler yapıldı. Karadon Şube Gelik Bölgesi taban delege seçimlerinde Genel Başkan Hakan Yeşil ile eski Genel Başkanlardan Eyüp Alabaş’ın listeleri yarıştı. Genel Başkan Hakan Yeşil’in listesi madencilerden 596 oy alırken Eyüp Alabaş’ın listesi ise 395 oy aldı. Bu sonuçla Genel Başkan Hakan Yeşil’in listesi seçimleri kazanmış oldu.
Karadon Şube Kilimli Seçim Bölgesi’nde ise Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız ile Amelebirliği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yiğit’in listeleri yarıştı. Volkan Yıldız’ın 541 oy alan listesinin karşısında Yalçın Yiğit’in listesi 849 oy alarak taban delege seçimini kazandı.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’in kazandığı Karadon Şube Gelik seçim bölgesinde seçim sonuçlarının belli olmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Madenciler Hakan Yeşil ve ekibini alkışlarla ve sloganlarla kutladı. (iha)

Paylaşın:
296 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ