logo

GMİS, HATAY’DA VE ZONGULDAK’TA KADINLARLA…

  • GMİS Merkez Servisleri Şubesi Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katılarak kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti. GMİS Yönetim Kurulu ise sendika genel merkezinde çalışan kadın emekçilere karanfil takdim etti.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Merkez Servisleri Şubesi Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katılarak kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Aynı zamanda TÜRK-İŞ İl Temsilcisi olan GMİS Merkez Servisleri Şubesi Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlediği kadınlar günü programına katıldı. Bakan Bilgin ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, Kocabaş’ın kadınlar gününü kutlayarak Zonguldak halkına selamlarını iletti.

Kadınların sorunlarını dinleyen Kocabaş, depremzede kadınlarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi.

ZONGULDAK’TA….

Öte yandan GMİS Yönetim Kurulu ise sendika genel merkezinde çalışan kadın emekçilere karanfil takdim etti. Bu kapsamda; GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile birlikte sendika genel merkezinde çalışan kadın emekçilerle bir araya geldi. Kadın emekçilerine karanfil dağıtan yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladığını ifade ederek, “Genel Başkanımız Hakan Yeşil, çalışmaları nedeniyle bugün burada değil ancak sizlere selamını iletmemi istedi. Sendika olarak tüm kadın emekçilerinin kadınlar gününü kutluyoruz. Sendikamıza verdiğiniz emekler nedeniyle sizlere teşekkür ederiz.” dedi. 

Paylaşın:
374 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ