logo

GMİS, KGD, EVEDER VE HAKİMİYET, HABER HAYAT’I KUTLADI

  • Haber Hayat Yayıncılık’ın 10. yılını tamamlamasını kutlayan, GMİS, KGD, EVEDER ve HAKİMİYET Yönetim kurulları Gönüllü’ye başarı dileklerini iletti.

1 Aralık 2012’de Gazeteci Doğan Gönüllü tarafından kurularak yayın hayatına başlayan Haber Hayat Yayıncılık mecraları, İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ve www.haberhayat.net haber portalı’nın 10. yılı, değişik çevreler tarafından kutlanmaya devam ediliyor.

GMİS YÖNETİMİ : “KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINA VERDİĞİNİZ KATKILAR NEDENİYLE…”

Zonguldak Merkezli Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Yönetim Kurulu adına kutlama yayınlayan Hakan Yeşil, mesajında, “…özel haberleriyle gündem yaratan habercilik anlayışınızla sizleri ve ekibinizi şahsim ve sendikamız adına tebrik ederim. Zonguldak ve Ereğli ilçesinin güncel sorunlarını gazetenizde yer vererek ve araştırma haberlerinizle kamuoyunun aydınlanmasına verdiğiniz katkılar nedeniyle sizleri tebrik eder, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar dileriz.” dedi.

KGD BAŞKANI MUSTAFA EMEN…

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Dermeği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emen ise, telefonla aradığı Gönüllü’ye yönetim kurulu adına başarı ve dayanışma dileklerini iletti.

EVEDER YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği (Eveder) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Boy ve Yönetimi, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Gönüllü ve ekibini kutladı. Basınının içinde bulunduğu koşulları iyi bildiğini ifade eden Boy, “Demokraside 4. temel güç olduğunuz bilinci ve sorumluluğu ile mesleğinizde farkındalık oluşturuyorsunuz. Kutluyor, başarılı yayınlarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.

KAPAN ÇİFTİ İLE SAMİMİ SOHBET…

6 Aralık salı günü akşam saatlerinde de Refiğimiz Ereğli Hakimiyet Gazetesi Sahibi Fikri Kapan ile eşi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Kapan, samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri ziyarette Ülkü & Doğan Gönüllü çiftine nice başarılı yayın yılları diledi.

Gönüllü çifti, başarı dilekleri mesajlarına ve ziyaretçilere teşekkür etti.

Paylaşın:
429 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ