logo

GÖNÜLLÜ:MİSYON VE VİZYON DEĞERLERİMİZ DOĞRULTUSUNDAYIZ

  • ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, yönetim-denetim ve üyeler olarak, derneğin vizyon ve misyon değerleri doğrultusunda, birlik beraberlik içinde etkin görev yapacaklarına inandığını ifade ederek, yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ev Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetim Kurulu, 25 Mayısta gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul sonrası toplanarak görev bölümünü yaptı.

30 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile alınan karara göre ; ERMED Yönetim Kurulu Başkanlığına Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcılığına Fikri Kapan, Genel Sekreterliğe Arzu Tekin, Mali Sekreterlik/Saymanlığa Fahrettin Özaydın, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Yeşim Çakır seçildi.

Başkan Gönüllü ilk mesajında, tüm yönetim -denetim kurulu ile üyelerin derneğin misyon ve vizyon değerleri doğrultusunda, birlik beraberlik içinde etkin görev yapacaklarına inandığını ifade ederek, yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

YENİ ÜYE KAYDI SAĞLANDI

Öte yandan ERMED’e üyelik başvurusunda bulunan ve Ereğli Fm kadrosunda görev yapan Engin Tekin’in üyeliğini oy birliği ile onaylayarak üye kaydının yapılması sağlandı.

Toplantı; dönem içinde kısa, orta ve uzun vadede yapılacak projelerin istişare edilmesi ve iyi niyet dileklerinin iletilmesi ile son buldu.

.

İlgili haber bağlantısı:

Paylaşın:
398 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

GÖNÜLLÜ:MİSYON VE VİZYON DEĞERLERİMİZ DOĞRULTUSUNDAYIZ” için 1 yorum

  1. Faruk Arik : diyor ki:

    Hangi deger yahu eregliyi Onguldak basinindan takip eder olduk ereglide gazeteciyim diye gecinenler xhp kongresi iptal olmus guluc baskani ceza almis kafanizmi guzel sizin secim zamaninda bile aday olmayan adami aday niyetine yazip cizdiniz eger bu devlet ereglideki basina maas oduyorsa kendi ustume dusen bir tek kurusu belal etmem haram zikkim olsun hepinize