logo

“GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ MÜCADELEMİZİN GÖSTERGESİ OLDU”

  • İyi parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim çalımalarını değerlendiği açıklamasında, ” Sohbetlerimiz ve anlatımlarımızın karşılığında vatandaşlarımızın ilgisi ise mücadelemizin ne kadar doğru yolda ilerlediğinin göstergesi oldu. İnsanımızın içten, samimi ve aynı zamanda sorgulayıcı tavrı son derece güzeldi.” dedi.

İyi parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim çalışmalarını Zonguldak Merkez ve Yalı boyundaki bazı köy ziyaretleriyle sürdürdüğünü açıkladı.

Zonguldak Merkezde, İYİ Parti İl Başkanı Erdal Günay ile birlikte vatandaşlarla görüşmelerde bulunduğunu kaydeden Balbaloğlu, temaslarını değerlendiği yazılı açıklamasında “Esnaf ziyaretleri yaptığımız çalışmalarımız sırasında seçim broşürlerimizi dağıttık, vatandaşlarımızın sorularını yanıtladık, kısa bilgiler sunduk. Tepeören, Cemaller ve Bayat Köylerindeki ziyaretlerimizde de, İYİ Parti Liderimiz Sayın Meral Akşener’in selamını ilettiğimiz vatandaşlarımıza, Millet İttifakı’nın önemi anlattık. Her yerde vurguladığımız gibi; 14 Mayıs seçimlerinin sadece Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi olmadığına, Türkiye’de ikinci yüzyılda yeniden geçilmesini hedeflediğimiz Parlamenter sistemin gelmesi için çaba göstereceğimizin sözünü bir kez daha verdik. Sohbetlerimiz ve anlatımlarımızın karşılığında vatandaşlarımızın ilgisi ise mücadelemizin ne kadar doğru yolda ilerlediğinin göstergesi oldu. İnsanımızın içten, samimi ve aynı zamanda sorgulayıcı tavrı son derece güzeldi.” dedi.

SAMİMİ İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyet ifade eden Balbaloğlu, açıklamasını ” ‘Birlikte Başaracağız’ dediğimiz her vatandaşımıza, elimizi sıkarken gösterdiği samimiyet dolayısıyla bir kez daha sonsuz teşekkürler ediyoruz. Tüm bu gelişmelerin halkımızın teveccühü ile 15 Mayıs sabahı Türkiye’de güneş daha parlak doğacaktır. ” şeklinde sonlandırdı.

Paylaşın:
200 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ