logo

HASAN AMCAYI EBEDİYETE UĞURLADIK

  • Zonguldak’ın Kozlu İlçesi eşrafından,’ Hasan Amca’ olarak tanınan ve sevilen Hasan Keleş (88) sabah saatlerinde vefatının ardından cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Önceki Dönem Meclis Başkan Yardımcısı Suat Keleş ve iş insanı Murat Keleş’in babası , TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Deva Partisi İl Başkanı Fatih Keleş ile iş insanı Yalçın Keleş’in amcası Hasan Keleş(88), bugün sabah erken saatlerde vefatının ardından ebediyete uğurlandı.

Kozlu Aziziye Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazını öncesi aile yakınları taziyeleri kabul etti.

Merhum Keleş’in cenaze namazına aile yakınlarının yansıra ;AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak Önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kdz. Ereğli Önceki dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, AK Parti Eski İl Yöneticilerinden Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, siyaset ve iş dünyasından isimler ile kalabalık cemaat katıldı.

Cenaze, alınan helallik ve duaların ardından Kozlu Aile mezarlığında toprağa verildi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak; merhum Hasan Keleş’e Allah’tan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaşın:
728 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ