logo

HASAN AYAZ, SON YOLCULUĞUNA GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI!

  • .
  • Kdz. Ereğli’de Eski Futbol Antrenörü, sevilen insan Hasan Ayaz, vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli’de Merhum İbrahim ve Merhume Fatma’nın Oğulları, Bartu Ayaz ve Dilara Ayaz’ın Babaları, Ereğli Esnaflarından Durmuş Ayaz, Necati Ayaz, Elmas Kenanoğlu, Sabiha Saydam ve Songül Yüce’nin Kardeşleri, Bilal ve Pervin Görece ile Huricihan ve Nihat Sertcan’ın enişteleri, Erdemir İlkokulu Öğretmenlerinden Hülya Ayaz’ın Eşi, Ereğli’nin yetiştirdiği Futbolcu ve Antrenör, Erdemir’den Emekli Hasan Ayaz 28 Nisan gecesi vefat etti.

Yaklaşık 9 yıl önce futbol antrenörü iken sahada geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yatakta sürdüren Ayaz’ın vefatı başta eşi Hülya Ayaz ve çocukları Bartu Ayaz ve Dilara Ayaz olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Ayaz’ın cenazesi Bugün Bozhane Camiinde İkindi  vakti kılınanan cenaze namazı sonra Belen Mezarlığında toprağa verildi.

Aile yakınlarının taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına ; CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Danışmanı Metin Yüksel, Martı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Korkmaz, Spor camiasının tanınmış isimleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Paylaşın:
637 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ