logo

HASAN DUMAN VE EKİBİ DESTEK TOPLUYOR

  • Kdz. Ereğli ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkan Adaylarından Hasan Duman ve ekibi, yakında gerçekleştirilecek seçimler için destek topluyor

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’nin 27 Haziran 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan genel kurulu öncesi muhtar adaylarından Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman ve ekibi çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Genel kurul öncesi Armutlucuma bölgesinde muhtarlarla bir araya gelen Duman ve ekibi yapacakları çalışmalarla ilgili olarak bölge muhtarlarına bilgi verdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Duman “Öncelikle beni bu göreve layık görüp aday olmamı isteyen ve desteklerini esirgemeyen siz kıymetli muhtar arkadaşlarıma abilerime çok teşekkür ediyorum. Hepimizin amacı hiç kuşkusuz seçildiğimiz mahallemize ve köyümüze hizmet etmek. İnşallah Perşembe günü yapılacak seçimlerde siz kıymetli muhtarlarımızın teveccühü ile göreve seçildiğimizde birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi hizmet almanın mücadelesini vereceğiz. Bu güzel ortamın hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Duman ve ekibi bölge muhtarları ile uzun süre sohbet edip durum değerlendirmesi yaptı.

.

İLGİLİ HABER BAĞLANTISI :

Paylaşın:
162 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ