logo

HİSARCIKLIOĞLU, EREĞLİ TSO’NUN TALEPLERİNE DESTEK VERECEK

  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) heyetini ağırladığı görüşmede, Başkan Keleş’in taleplerine destek vereceğini söyledi

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve meclis komitesi üyeleri ile birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek ilçeye yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduğu bildirildi.

2. OSB, ÇEVRE YOLU BAĞLANTILARI, KREDİ KULLANIMI…

26 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretle ilgili TSO yönetiminden açıklamaya göre; Başkan Keleş, Kdz. Ereğli’ye birinci OSB ve yanında bulunan Alaplı OSB’den sonra ikinci OSB’yi kurmak için çalışmalara başladıklarını, çevre yolu bağlantıları, kafes balıkçılığı, esnafa verilen kredi desteğinden TSO üyelerinin de yararlandırılması, kamu müteahhitlerine sicil affı getirilmesi gibi bir çok konuda Başkan Hisarcıklıoğlu’ndan destek istediklerini söyledi.

KELEŞ, ODA GÜNDEMİNDEKİ KONULARDA DESTEK İSTEDİ

Keleş, 1 Ekim’de yapılan organ seçimlerinde göreve seçilen ekip arkadaşları ile birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiklerini bildirerek, “Kdz. Ereğli ilçemiz için öncelikle hayata geçirilmesi gereken Kdz. Ereğli 2. OSB, çevre yolu, kafes balıkçılığı, esnafa verilen kredilerden odamız üyelerinin de yararlandırılması, kamu müteahhitlerine sicil affı getirilmesi gibi konularda kendilerinden destek istedik. Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu bizi çok sıcak karşıladı ve Kdz. Ereğli’nin taleplerine destek olacağını ifade etti. Kendileri ile hem bölgemiz hem de ülkemizdeki gelişmelerle ilgili bir çok konuda istişarelerde bulunduk. Ben kendilerine sıcak karşılamaları ve bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TSO YÖNETİM HEYETİ TAM KADRO KATILDI

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaretinde Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’e; Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serdar Bakkaloğlu, Harun Günönü, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Özkan, Mete Yazıcı, Cem Gül ve Kadir Çaygeç, Meclis Başkan Yardımcıları Yavuz Sesli, Zeynep Güven, Meclis Katibi Okan Duru, meclis üyeleri Şemsi Durdu, Hüseyin Tatlıbaş, Şeref Arslan, Cenk Koşun, Numan Şen, meslek komitesi üyeleri Can Buzoğlu, Zekai Yavuz, Eray İlhan, Taha Kuyumcuoğlu, Ahmet Oktay ve Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar eşlik etti.

Paylaşın:
544 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ