logo

İBRAHİM GÜVEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kdz. Ereğli’de yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eski Başkanı İbrahim Güven, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli’de bir süre önce koronavirüse yakalanan ve Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte iken dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren eski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Güven, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçmişte Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulunan İbrahim Güven, Bozhane Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Cenaze törenine; merhumun aile üyelerinin yanı sıra CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli eski Belediye Başkanı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, iş ve siyaset dünyasından isimler ile çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Paylaşın:
417 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ