logo

İLK ADIMLAR’DAN HABER HAYAT’A ANLAMLI ZİYARET

  • Kdz. Ereğli’de İlkadımlar Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Sempati Kreş, İlk Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Duyan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile İlkadım Kız Öğrenci Yurdu Kurucu Temsilcisi Filiz Eroğlu, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret etti.

16 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyarette imtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ve Yayın Koordinatörü Ülkü Gönüllü ile görüşen Filiz Eroğlu, Haber Hayat ekibinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başarılı yayın yılları diledi.

İş’te Haber Hayat Gazetesi ve web sitesini kurulduğu günden bu yana yakından takip ettiklerini ifade eden Eroğlu, “30 yılı aşkın bir süredir Ereğli’de eğitimci aileyiz. Kurumsallaştırdığımız işimizi severek yapıyor, gelecek nesillerin yetiştirilmesine ve özel çocukların eğitimine ulusal değerlerimiz çerçevesinde katkı vermeye çalışıyoruz. Sizin de eğitime destek veren yayınlarınız takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bu anlamda Eroğlu Ailesi, Sempati Kreş ve İlk Adımlar Kurumları olarak başarılı yayın yılları dileriz” dedi.

Gönüllü çifti de, samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Filiz Eroğlu’na teşekkür etti ve eğitim gibi hassas bir konuda uzun zamandır hem yatırımcı ve hem de profesyonel olarak yer almanın çok kıymetli olduğunu dikkat çekerek İlkadımlar ve Sempati Kreş ekibine başarılar diledi.

Paylaşın:
395 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ