logo

İLKADIMLAR REHABİLİTASYON PROTOKOLÜN DİKKATİNİ ÇEKTİ!

  • Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Fikri Eroğlu ve heyeti, 3 Aralık Engelliler günü nedeniyle ilçede gün boyu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fikri Eroğlu ile öğretmenler, veliler ve öğrencilerden oluşan heyeti, 3 Aralık Engelliler günü nedeniyle gün boyu bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.

Farkındalık yaratmak ve ilçe yöneticilerinin dikkatini çekmek amacı ile 2 Aralık Cuma günü düzenlenen ziyaretlerde, merkezde eğitim gören çocukların kendi yaptığı resimler ve tabloları hediye edildi. Karşılıklı görüş ve alışverişinde bulunuldu.

İLÇE EMNİYET, MİLLİ EĞİTİM VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİ…

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden İlkadımlar Rehabilitasyon heyeti, emniyet çalışanları le karşılıklı sohbet ederek hediyeleşti. İlçe Milli Eğitim Müdür’ü Harun Akgül’ü de ziyaret eden Fikri Eroğlu ve heyeti, öğrencilerin yaptıkları resimleri ve okulları ile ilgili küçük hediyeleri takdim etti. Ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık  ziyaret edildi. Eroğlu ziyaretle ilgili memnuniyeti kaydetti ve Posbıyık’ın heyetle yakından ilgilenerek çocukları sevindirdiğini söyledi.

KAYMAKAM YAPICI, TALEPLERİ DİNLEDİ

İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı da ziyaret eden heyete öncülük yapan Eroğlu, memnuniyetini ifade ederek, “Kaymakam Bey’e öğrencilerimiz yaptıkları tablo ve resimleri takdim ettiler. Kaymakam Bey, kurum müdürümüz Fikri Eroğlu’dan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldılar, okulumuzda 200 öğrencinin eğitim gördüğünü, fiziksel engelli, öğrenme güçlüğü, otizm ve zihinsel geriliği olan öğrencilerinin kurumumuzda yaş sınırı olmaksızın destek eğitimi aldığını, öğrencilerin servislerle evlerden alınıp ders sonrası tekrar eve bırakıldığı anlatıldı. Kaymakam Bey tek tek tüm velilerimizin şikayet ve taleplerini dinledi. Özellikle şehrimizdeki engellilerle ilgili toplu taşımada yaşanan sorunları bildiğini, bu konuda gerekli önlemlerin alındığından bahsetti. Engellilerle ilgili şehrimizde uygulama okulunun Kemer bölgesinde planlandığını yakın zamanda inşaatına başlayacağının bilgisini verdiler. Her zaman engelli çocuklarımızın yanında olduğunu belirttiler. Yakın ilgilerinden dolayı çocuklarımız, velilerimiz ve bizler çok memnun kaldık, teşekkür ediyoruz.” dedi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ
BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ


Paylaşın:
1315 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ