logo

İYİ PARTİ MV. ADAYI BALBALOĞLU: “ŞİMDİ OY ZAMANI”

  • İyi Parti Zonguldak Milletvekili Op.Dr. Evrim Balbaloğlu seçim çalışmalarını özetlediği açıklamasında “şimdi oy zamanı” dedi.

İyi Parti Zonguldak Milletvekili Op.Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim çalışmalarında sona yaklaşırken yazılı açıklamasında “14 Mayıs’ta mutlaka, ama mutlaka sandığa gidip oyunuzu kullanmanız, ortaya koyduğumuz ana hedeflerimizin hayata geçmesinde son derece önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Balbaloğlu’nun açıklaması şöyle :

Hemşireler Haftası’nın da vesilesiyle; Zonguldak’ta Atatürk Devlet Hastanesi, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi, Özel Echomar Hastanesi ile Özel Anadolu Hastanesini ziyaret ederek Hemşirelerimizin gününü kutladık, hastane personellerimize kolaylıklar diledik.

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Şubesi ziyaretimiz ve Türk Eğitim-Sen Kdz. Ereğli Şubesi ziyaretlerimizde; yine sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu sorunlarla, eğitim camiamızın taleplerini dinledik. Her bir ziyaretimizde, Millet İttifakı önderliğinde İYİ Parti olarak yapmayı planladığımız programlarımızı anlattık.

Yerleşim Bölgelerinin “Yerel Kütüphanesi” olarak gördüğümüz muhtarlarımıza ise ayrı bir sayfa açtık. Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği ziyaretimizde, Sayın Dernek Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetimi tarafından en iyi şekilde ağırlanırken, iktidarımızda muhtarlarımız için hayata geçirmeyi planladığımız çalışmalarımızı tekrarladık.

Her bir ziyaretimizde gösterilen ilgi ve alakaya bir kez daha teşekkür ediyoruz. Esnafını gezdiğimiz, vatandaşlarımızla sohbet ettiğimiz Gülüç beldemize ise ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli Halkımız; İYİ Parti olarak, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Liderliğinde çıktığımız yolda, her geçen gün çıtayı bir üst seviyeye çıkartarak ivme kazandığımızı bildirmek istiyorum.

Kimilerce, hakkımızda küçük düşürücü ifadelerde bulunulsa da bizler hep büyük düşünerek, halkımızın daha iyi bir gelecek, refah içinde olabilmesi için çabalıyoruz.

21 Yıllık AK Parti iktidarının Türkiye’de yarattığı anlaşılmaz ortam, “Her Şeyi Ben Bilirim” diyen “Tek Adam”ın hezeyanı; başta liderimiz Sayın Meral Akşener’e olmak üzere yanında olmayan herkese adeta hakarete varan sözlerin son bulması için bu yoldayız. Bu nedenledir ki; her bir ziyaretimiz ve sohbetimizde, ülkemizin geleceği, Türkiye Cumhuriyeti’nin kalıcı ve sonuna kadar yaşayacak olabilmesini anlattık, anlatıyoruz. Tek Adam Rejiminden kurtulması gereken ülkemizde, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir oy Millet İttifakı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti’ye vermenizi istedik, istiyoruz.

Ve diyoruz ki; şimdi oy zamanı…

14 Mayıs’ta mutlaka, ama mutlaka sandığa gidip oyunuzu kullanmanız, ortaya koyduğumuz ana hedeflerimizin hayata geçmesinde son derece önemlidir. Bir ‘oy’un bile son derece kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatarak; hepinize sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Paylaşın:
382 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ