logo

İYİ PARTİ’DE KURULTAY HEYECANI!

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in üstlendiği İyi Parti’nin 2. Olağan Kurultayı Ankara’da 20 Ekim Pazar günü yapılacak. Kurultaya Üst kurul delegesi Kdz. Eregli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu da katılarak oy kullanacak.

 25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti, 2. Olağan Kurultayı’nı Ankara Altınpark’ta 20 Eylül pazar günü topluyor.

“Millet bizi çağırıyor” sloganıyla Ankara’da Altınpark’ta seyircisiz gerçekleştirilecek kurultay sırasında Sağlık Bakanlığı’nın önerileri doğrultusunda tüm hijyen ve sosyal mesafe kuralları uygulanacak.

Edinilen bilgiye göre; Delegeler, az sayıdaki görevli ve basın mensuplarının dışında kimsenin alınmayacağı kurultayda, yığılmaları önlemek amacıyla oy verme işlemleri için 40’ın üzerinde sandık ve 150 adet kabin kurulacak.

Kurultayda, Genel Başkanlık ile 50 kişilik GİK ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçimi yapılacak. Genel Başkan Meral Akşener’in tek aday olmasının beklendiği kurultayda, GİK ve MDK üyelerinin belirlenmesinde “çarşaf liste” yöntemi uygulanacak. 1379 kurultay delegesi bulunan İYİ Parti’de, genel başkanlığa aday olabilmek için 70 delegenin imzası gerekiyor.

20 Eylül Pazar günü Ankara’da gerçekleşecek Kurultaya Üst kurul delegesi İYİ Parti Kdz.Eregli İlçe Başkanı Op.Dr.Evrim Balbaloğlu da katılarak oy kullanacak.

Paylaşın:
756 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ