logo

İYİ PARTİ’DE SÜRPRİZ İSİM

  • Karadeniz Ereğli TSO geçmiş dönem başkanı iş insanı Sertan Yalçın, İYİ Parti’de siyaset yapmaya karar verdi. Karar “İyi Parti’de sürpriz isim” olarak yorumlandı.

Karadeniz Ereğli TSO geçmiş dönem başkanı, iş insanı Sertan Yalçın, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’i ziyaret ettiğini açıkladı.

Yalçın’ın akşam saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımına göre; ziyaret 13 Aralık Salı günü İyi Parti İl Teşkilatında gerçekleşti. Eşi Gülberk Yalçın ile birlikte geçtiğimiz günlerde partiye katıldığını İl Başkanı Erkmen’e açıklayan Sertan Yalçın, ülke ile bölgeye dair düşüncelerini samimi bir ortamda paylaştığını bildirdi.

“SİYASETÇİ BİR AİLENİN MENSUBU OLARAK…”

Yalçın, sürpriz ziyaretle ilgili yaptığı kısa paylaşımda “İYİ Parti’ye üye oldum. Siyasetin uzun soluklu ve çaba isteyen bir süreç olduğunu bilen bir ailenin mensubu olarak, ülkemiz ve bölgemiz adına sorumluluklarımızın farkında olduğumuzu, bu amaçla özveri ile çalışmaktan hiç vazgeçmeyeceğimi sayın il başkanımızla paylaşarak görüş alışverişinde bulundum. Kendisi de memnuniyetini ifade etti ve başarılar diledi.” dedi.

Yalçın, soru üzerine; parti politikalarını benimsediği İyi Parti saflarında aktif üye olarak siyaset yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Paylaşın:
755 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ