logo

İYİ PARTİ’DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

  • İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Dr. Evrim Babaloğlu, 3 Aralık Engelliler Günü nedeni ile mesaj yayınlayarak “Engelli vatandaşlarımızın bugün en büyük sorunu “erişebilirliktir” mesajı verdi.

Mesajda, partinin kurumsal paylaşımından örnekler verilerek, “Eğer engelli bireylerin eğitime, çalışma hayatına, sosyal yaşama, sağlığa, kısacası hayatın her alanına erişebilmesi sağlanırsa engeller engel olmaktan çıkar. ” denildi.

İyi Parti’nin sorunlara dikkat çektiği mesajı şöyle :

Engelli vatandaşlarımızla ilgili yapılması gereken ilk şey insanların zihinlerindeki engelleri ortadan kaldırmaktır. #İYİParti olarak bizim sorumluluğumuz engelli yurttaşlarımızı toplumsal yaşamdan dışlamadan, onların her alanda karşılaştığı engelleri ortadan kaldırmaktır.

Maalesef bugün ülkemizde engelli vatandaşlarımızın eğitim alması, çalışması, sosyal hayata katılması engelleniyor. Asıl engelli olanlar bu vatandaşlarımızı eve hapsetmeye çalışan sorunlu kafalardır.

İYİ Parti’nin engelli yurttaşlarımızla ilgili önceliği onların hak ve özgürlüklerden herkesle eşit oranda yararlanmasını sağlamak, kendilerine yönelik hizmetlere ulaşmalarını kolaylaştırmak ve kendi kendilerine yetebilecek, üretken bireyler olmaları için imkanlar sunmaktır.

En büyük engelin sevgisizlik olduğunu bilerek, engelli vatandaşlarımızın toplumun aynası olduğunun farkında olarak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her türlü tedbiri almak, iyileştirmeleri yapmak #iyiparti’nin öncelikli hedefidir.”

Paylaşın:
1039 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ