logo

İYİ PARTİ’DEN “KADINA ŞİDDETE HAYIR” ETKİNLİĞİ…

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” etkinliği düzenledi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı yöneticileri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” nedeniyle Ereğli sahilinde stant kurup, vatandaşları bilgilendirici broşürler dağıttılar ve karanfil takdim ettiler.

23 Kasım Cumartesi günü Bozhane mevkiinde kurulan “kadına yönelik şiddete hayır” etkinliğine, İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu ile yardımcıları Münevver Büyükalgan, Naciye Bıçkıcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Standı ziyaret eden Kdz. Ereğli sakinlerini bilgilendiren İyi Partililer, etkinliğe gösterile ilgiden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

BALBALOĞLU “BUNA DUR DEMELİYİZ”

Etkinlikteki amacın farkındalık oluşturmak ve insanları bilinçlendirmek olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Balbaloğlu, haber merkezimize yaptığı kısa açıklamada “Kadına şiddet olayları ve cinayetleri gün geçtikçe artıyor. Geride acılı aileler, çocuklar kaldı. Buna dur demeliyiz. İyi Parti olarak bizler bu bilinç ile tek bir kadının dahi toplumsal cinsiyete dayalı şiddet ile karşılaşmadığı bir Türkiye için bugün olduğu gibi yarın da çalışacağız.” Dedi.

İlçe Başkanı Balbaloğlu ayrıca, etkinliğe gösterilen ilgiye teşekkür etti ve benzer etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerinin altını çizdi.   

Paylaşın:
1242 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ