logo

JANDARMA VE EMNİYETTEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonda 50 gram uyuşturucu, 10 adet uyarıcı hap ve 2 bin 10 TL para ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ise Alaplı ilçesinde bir araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanan, satan, “torbacı” diye tabir edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.
Narkotimlerce takibe alınan S.İ., Y.B., K.A. ve Ş.A. isimli dört şahıs Ontemmuz Mahallesi Acılık bölgesinde yakalandı. Operasyon kapsamında yapılan aramada; 50 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 10 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 2 bin 10 TL suçtan elde edilen para ve 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
K.A ve Ş.A. isimli şahıslar, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca şahıslara sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten idari yaptırım uygulandığı öğrenildi.

ALAPLI OSMANLI KÖYÜNDE…

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; M.L. (29) isimli şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi aldı. Düzenlenen operasyon neticesinde, Alaplı İlçesine bağlı Osmanlı Köyünde durdurulan, M.L. (29) idaresindeki araçta ve şahsın üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 5 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Paylaşın:
545 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ