logo

“KADINI, ERKEĞİ, YAŞLISI, GENCİ… GÖNÜLLERİ KAZANMIŞIZ”

  • İyi Parti Zonguldak Milletvekili 1. sıra Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim gezilerini değerlendirdiği son açıklamasında, “Kadını, Erkeği, Yaşlısı, Genci; her birinin gözlerine yansıyan ışıltıyı gördüğümüzde, ne kadar doğru kararlarla ve adımlarla yürüdüğümüzün bir göstergesi oldu. Ne mutlu bize gönülleri kazanmışız.

İyi Parti Zonguldak Milletvekili 1. sıra Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, 29 Nisan Cumartesi günü Vadi Bölgesinde ve Ereğli Pazarında seçim çalışmalarını sürdüğünü açıkladı.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Günay’ın ve ekibinin de zaman zaman eşlik ettiği Balbaloğlu, son gezilerini şöyle değerlendirdi:

“Vadi Bölgesinde; Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt ile Devrek’te, Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztürk ile Gökçebeyde vatandaşlarımızla buluşmalarımıza devam ettik. İlçelerimizde olduğu gibi Çaydeğirmeni Beldemizde de halkımızın gösterdiği ilgi ve alaka, gelecek için umutlarımızın bir kat daha artmasına vesile oldu.

Karadeniz Ereğli’deki Cumartesi Pazarı’nda da her tuttuğumuz eldeki sıcaklığı yüreğimize kadar hissettik. Kadını, Erkeği, Yaşlısı, Genci; her birinin gözlerine yansıyan ışıltıyı gördüğümüzde, ne kadar doğru kararlarla ve adımlarla yürüdüğümüzün bir göstergesi oldu. Ne mutlu bize gönülleri kazanmışız.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Partimizin yükselişine şahit olmakla birlikte, halkımıza verdiğimiz her sözün, sunduğumuz her vaadin yerine getirileceği sözünü bir kez daha verdik. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 70 yıl sonra Zonguldak’tan, Kadın Milletvekili, üstelik partisinden 1. Sıra verilen Kadın Milletvekil seçilmesi gerektiğini ısrarla vurguladık.

Zonguldak’a ‘Kadın Eli’ değecek. Sizden aldığımız güç ile bunu başaracağız. Zonguldak İYİ olacak. Mecliste Güçlü Sesiniz Olmaya Geliyorum. İnşallah 14 Mayıs’ta da Zonguldak ve ülkemiz için desteklerinizle kazanacağız.

Paylaşın:
323 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ