logo

KDZ. EREĞLİ TSO HEYETİ MÜSİAD FUARINDA…

  • Kdz. Ereğli TSO heyeti, MÜSİAD Expo 2022 Ticaret Fuarına katılarak, oda üyelerinin stantlarını gezdi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Gül, Ali Özkan, Meclis Üyeleri Numan Şen, Okan Duru ve Genel Sekreter Gündüz Acar, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD Expo 2022 Ticaret Fuarına katıldı.

ÇINAR BORU, TAT METAL, ERDOĞAN METAL, GÜÇBİR JENARATÖR STANTLARI GEZİLDİ

3 Kasım Perşembe günü gerçekleşen fuar gezisinde, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdülkadir Çınar ile beraber, Kdz. Ereğli TSO oda üyeleri Çınar Boru, Tat Metal, Erdoğan Metal ve Güçbir Jeneratör’ün stantlarını gezen heyet, firma temsilcilerine başarılar diledi.

KELEŞ, KUTLADI VE TEŞEKKÜR ETTİ

Verimli bir fuar gezisi gerçekleştirdiklerini söyleyen Kdz. Ereğli TSO Başkanı Keleş, daveti ve başarılı çalışmalarından dolayı MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar’a teşekkür etti.
Başkan Keleş, fuar gezisini değerlendirdiği açıklamasında, “MÜSİAD Expo 2022 Ticaret Fuarında, Türkiye’nin ilk 500’ü içerisinde giren firmalarımızı ve sürekli gelişim göstererek büyüyen oda üyelerimizi ziyaret ettik. Çok gurur verici bir geziydi. Başarılı firmalar arasında şehrimizden firmaları görmek bizleri mutlu etti. Bizlerde ziyaret ederek, yanlarında olmak istedik. Fuarda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizleri fuara davet ederek, burada bizlere eşlik eden Kdz. Ereğli MÜSİAD Şube Başkanımız Abdulkadir Çınar’a teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
361 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ