logo

KDZ. EREĞLİ TSO’DA KAZANAN ARSLAN KELEŞ OLDU

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi sonuçlandı. İki liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Arslan Keleş’in mavi listesi 7 meslek grubunda da kazanan taraf oldu. 

Kdz. Ereğli TSO organ seçimleri, 1 Ekim Cumartesi günü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

7 grupta 21 TSO meclis üyesinin belirlendiği seçimlerde mevcut Başkan Arslan Keleş mavi listeyle, iş insanı Niyazi Özcan beyaz liste ile yarıştı. Keleş’in mavi listesi 7 meslek grubunda da kazanan taraf oldu.  

KELEŞ, “EREĞLİ TSO SEÇMENİ NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ GÖSTERDİ”

Henüz resmileşmeyen seçim sonuçlarına göre; tüm gruplarda kazanarak büyük bir başarıya imza atan Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada TSO üyelerinin iradelerini kendilerinden yana kullandığını belirtti ve “Bu irade sonucunda seçimi kazandık. Herkese katkılarından ötürü, başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere teşekkür ediyorum. Çok güzel, nitelikli bir arkadaş grubuyla, birbirini seven, ekip çalışmasından yana bir arkadaş grubuyla çalıştık. Neticesini inşallah önümüzdeki dört sene içerisinde daha güzel bir şekilde alacağız. Bunu da kendimize artı olarak yansıtacağız. Güzel bir seçim oldu, herhangi bir tatsızlık, huzursuzluk olmadı. Sonuçta Ereğli TSO seçmeni ne yapacağını biliyor, ne yapması gerektiğini de gösterdi.”dedi. 

“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Salon içinde galibiyet sonucunu bir süre ekip arkadaşları ile paylaşan Keleş, tebrikleri kabul etti. Keleş, daha sonra salon dışına çıkarak burada kendisini bekleyen üyelerine seslendi ve “Biz, bize oy veren-vermeyen herkesin TSO’suyuz. Herkesin başkanıyız, herkesin yönetim kuruluyuz. Herkese eşit mesafedeyiz. Bizim için kimseyi ayrıştıracak, ötekileştirecek bir durum söz konusu değil” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”

Güzel bir seçim süreci yaşandığını söyleyen Keleş, seçimin huzur ve sükunet içinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Seçim öncesinde bazı gerginlikler olmuş olabilir ama bunların hepsi geride kaldı. TSO Seçmeni iradesini ortaya koydu ve bu da 7-0 bir sonuçla, bizim birlikte çalıştığımız 20 meclis üyesinin seçilmesiyle sonuçlandı.  Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan ayrı kalmak istemezdik. 20 meclis üyesi olarak mecliste görev yapacağız. İnşallah Ereğli için bundan sonrası hayırlı olur. Bizim amacımız kimseye hesap sormak değil. Sonuçta kazanan Ereğli oldu. Biz, bize oy veren-vermeyen herkesin TSO’suyuz. Herkesin başkanıyız, herkesin yönetim kuruluyuz. Herkese eşit mesafedeyiz. Bizim için kimseyi ayrıştıracak, ötekileştirecek bir durum söz konusu değil. Bir grubu kaybetsek üzülürdüm. Bütün arkadaşlarım öyle cansiperane çalıştılar ki. Her akşam ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Bu şunu da gösteriyor: iyi bir ekip kurmuş, iyi yol arkadaşlarıyla yola çıkmışız. Bu bir iki kişinin başarısı değil. Total bir başarı. Bu yüzden en çok teşekkürü birlikte çalıştığım arkadaşlarım hak ediyor. Yedi sıfırlık tahminim tuttu. Ereğli TSO tarihinde böyle bir sonuç var mı bilmiyorum ama demek ki insanların teveccühü. Bunu hak etmiş olmaktan dolayı mutluyum. Demek doğru işler yapmışız, insanlara dokunmuşuz. Söylediklerimiz daha inandırıcı gelmiş ki biz yapamayacağımız hiçbir şeyin taahhüdünü vermedik. Pazartesi gününden itibaren, tam süreci bilmiyorum ama çok kısa sürede yeni TSO yönetim kurulunu teşkil eder, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederiz.”diye konuştu. 

İkinci döneminde dört yıl daha TSO Başkanı olarak görev yapacak olan Arslan Keleş’in ve rakibi Niyazi Özcan’ın 7 grupta aldığı resmi olmayan sonuçlar şöyle:

Birinci grupta (Gıda) Arslan Keleş’e 101, Niyazi Özcan’a 54 oy çıktı. 2 oy da geçersiz sayıldı.

İkinci grupta (İmalat) Arslan Keleş’ 116, Niyazi Özcan’a 86 oy çıktı. 1 oy boş, iki oy geçersiz sayıldı.

Üçüncü grupta (İnşaat) Arslan Keleş 114, Niyazi Özcan 110 oy aldı. 3 oy geçersiz sayıldı.

Dördüncü grupta (Nakliye) Arslan Keleş 156, Niyazi Özcan 80 oy aldı. Bir oy da geçersiz sayıldı.

Beşinci grupta (Tüketim Maddeleri) Arslan Keleş 104, Niyazi Özcan 56 oy aldı, 3 oy da geçersiz sayıldı.

Altıncı grupta (Hizmet) Arslan Keleş 113, Niyazi Özcan 85 oy aldı. Bu grupta 1 oy boş çıktı, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Yedinci grupta (Sac) Arslan Keleş 50, Niyazi Özcan 43 oy aldı. 

Paylaşın:
1023 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ