logo

KELEŞ, İLK 500’E GİREN SANAYİ KURULUŞLARINI KUTLADI

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, İSO tarafından belirlenen Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girme başarısı gösteren bölge firmalarını tebrik etti.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından belirlenen Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girme başarısı gösteren bölge firmalarını tebrik etti. 

Keleş yayımladığı tebrik mesajında şöyle dedi: 

“İSO tarafından, her yıl belirlenen Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında bu yıl Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. 9. Sırada yer alma başarısı gösterirken, TATMETAL Çelik, geçen yıla göre  tam 20 sıra birden yükselerek 54. Sırada yer alma başarısı elde etti. Çınar Boru Profil ise 325. Sırada yer alma başarısı göstererek İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Ayrıca Zonguldak’ta faaliyet gösteren Eren Enerji de listede 35. Sırada yer aldı. Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren bölge firmalarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

Paylaşın:
483 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ