logo

KELEŞ TETİKER’İ ANDI: “TOPLUMA GÜÇ VE CESARET VERİYORDU”

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, 3 yıl önce vefat eden dönemin TSO Başkanı Yaşar Tetiker’i yazılı açıklama ile andı.

Merhum Tetiker’i “mücadeleci yapısıyla da topluma cesaret ve güç veren kişiliğe sahipti.” sözleri le tarif eden Keleş, anma mesajında şu ifadeleri kullandı :

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 26 Aralık 2017 tarihinde aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz Yaşar Tetiker’i, vefatının 3. Yılında saygı ile anıyoruz.
Üstlendiği görev süresince ilçemize, bölgemize, Odamıza ve üyelerimize yönelik önemli katkıları bilinen Merhum Tetiker, mücadeleci yapısıyla da topluma cesaret ve güç veren kişiliğe sahipti.
Bugün, yönetimini yürüttüğümüz Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda, tecrübesinden de edindiğimiz birçok uygulama ile Odamızı daha iyi yerlere taşımak, üyelerimize ve ilçe ekonomisine daha iyi hizmet edebilme çabası içerisindeyiz.
Bu duygularla; Merhum Başkanımız Yaşar Tetiker’in vefatından duyduğumuz üzüntüyü tekrarlıyor, bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyoruz.

Paylaşın:
712 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ