logo

KELEŞ: TOBB NEFES KREDİSİ ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, TOBB tarafından açıklanan Nefes Kredisinin hayırlı olmasını diledi.

TOBB Nefes Kredisinin 27 Nisan itibarı ile kullanıma açıldığını hatırlatan Keleş, “TOBB Nefes Kredisi’nin faizi yıllık yüzde 7,5’tir. Bir üyemiz azami 100 bin lira kredi kullanabilecek. 2020 yılında anapara ve faiz ödemesi olmayacaktır. Cirosu 25 milyon liranın altında olan işletmelerimiz bugünden itibaren Odamızdan alacakları üyelik belgesiyle Denizbank şubelerine başvurabilecek. Kdz Ereğli TSO Üyelerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

“KÜÇÜK İŞLETMELER CAN SUYU KREDİSİ” AYRI BİR ÜRÜN

Öte yandan Keleş, muhabirimizin sorusu üzerine daha önce açıklanan Gerçek Kişi ve Şahıs İşletmelerine yönelik Halkbank kaynaklı Cansuyu kredisinin bugün açıklanan TOBB nefes kredisinden ayrı bir ürün olduğunu hatırlattı. Keleş, işletmelerin kendi ihtiyaç ve ödeme durumuna göre kredi talebinde bulunması gerektiğini ifade etti.

DENİZBANK WEB SİTESİNDEN DUYURDU :

TOBB Nefes Kredisini ilk kullanıma açacağı açıklanan(Kamu Bankaları da 2 hafta içinde başvuru alacak) Denizbank, web sitesinden şu duyuru yaptı:

  • TOBB ve KGF iş birliği ile; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı oda ve borsa üyesi olan KOBİ’lere özel, 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılında ise 12 eşit taksitle aylık geri ödemeli, yüzde 7,5 yıllık faiz oranıyla NEFES Kredisi sunuyoruz.
  • TOBB NEFES Projesi Kampanyası süresince yoğunluk oluşmasına engel olup, sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına; 28 Nisan Salı’dan itibaren şubelerimizdeki mesai saatleri 09:00-17:00 olarak düzenlendi.

Paylaşın:
743 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ