logo

KELEŞ: “YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

  • Kdz. Ereğli TSO Başkanı ve Başkan Adayı Arslan Keleş’in, heyeti ile birlikte ilçe merkezinde ziyaretlerde bulunduğu ve “Yeni dönemde genç ve dinamik bir ekiple Kdz. Ereğli ekonomisini daha fazla büyütmek için çalışacağız.” dediği bildirildi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı, 1 Ekim’deki seçimlerde tekrar aday olduğunu açıklayan Arslan Keleş’in, yönetim kurulu üyeleri ve yeni dönemde birlikte çalışacağı ekip arkadaşları ile birlikte çarşı merkezi ile Yalı Caddesi’ndeki üyeleri ziyaret ettiği bildirildi.

“İLÇE EKONOMİSİNİ BÜYÜTMEK İÇİN…”

TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre; samimi sohbetlerin yaşandığı ziyaretlerde Başkan Keleş ve ekibine “Devam” mesajları verildi. Açıklamada ayrıca, Başkan Keleş’in gördüğü ilgiden mutlu olduğu ve şu ifadeleri kullandığı yer aldı:

“Yaklaşık 4,5 yıllık süre içerisinde odamızın her üyesinin sorununu çözmek için çalıştık. Kapımız herkese açık oldu. Üyelerimizle güzel bir bağ kurduğumuzu düşünüyorum. Yaptığımız üye ziyaretlerinde de bunun sonuçlarını görüyoruz. Yeni dönemde genç ve dinamik bir ekiple Kdz. Ereğli ekonomisini daha fazla büyütmek için çalışacağız. Tüm üyelerimize sıcak karşılamaları ve açık desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

ERDEM’LE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

TSO heyetinin ayrıca, Kdz. Ereğli Deniz Ticaret Odası Şubesi Başkanı İrfan Erdem’i oda binasında ziyaret ederek bir süre sohbet edip görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.

Paylaşın:
327 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ