logo

KELEŞ “YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞİ ÖNERİYOR VE İSTİYORUZ”

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, yerelden alışverişi teşvik eden kampanya başlattıkları açıklayarak, ” ‘Haydi Ereğli’ başlığı altında, ilçe halkının alışverişini (mümkün olduğunca) yerel esnaflarımızdan yapmasını öneriyor ve istiyoruz.” dedi.

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, yazılı açıklama ile ilçe halkının yerel esnaftan alışveriş yapmasını istedi.

“Haydi Ereğli” başlığı ile ekonomiye katkı anlamında yerel esnaftan alışveriş kampanyası başlattıklarını ifade eden Keleş, dayanışmanın önemine dikkat çekerek şöyle dedi:

“DEVLETİMİZİN TEDBİRLERİ EKONOMİYİ AYAKTA TUTUYOR”

Dünyayı olduğu gibi, ülkemizi ve bölgemizi de saran Koronavirüs (Covid-19) Pandemisi, önce sağlığımızı tehdit altına almış, ardından ise ekonomimize önemli darbeler vurmuştur.

Bu bağlamda, pandemiye karşı büyük özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, bu uğurda yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet diliyoruz.

Yine salgının etkisiyle zor döneme giren ülkemizde de, Devletimizin aldığı bazı tedbirler ile ekonomimizin ayakta ve canlı tutulması sağlanıyor; başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olmak üzere tüm Oda ve ekonomiye dayalı kuruluşlar da bu çalışmalara destek oluyor.

“DAYANIŞMA ÖNEMLİ”

Ticaret ve Sanayi Odaları (TSO) olarak ise gerek Devletin, gerekse TOBB hayata geçirmeyi kararlaştırdığı, iş dünyasına ve esnafımıza katkıları, üyelerimize ivedi ve doğru şekilde aktarıyoruz.

Elbette bu zorlu süreçte yapılanların yanı sıra, yerelde dayanışmanın da son derece önemli olduğunu biliyoruz.

Bunun için Karadeniz Ereğli’mizde, “Haydi Ereğli” başlığı altında, ilçe halkının alışverişini (mümkün olduğunca) yerel esnaflarımızdan yapmasını öneriyor ve istiyoruz.

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Bu sayede; bir yandan Devlet, diğer yandan TOBB ve bağlı bulunduğu TSO’ ların çalışmalarına, halkımızın da vereceği katkıyı önemsiyor, hatta en önemli parçası olarak değerlendiriyoruz.

Ve yine biliyoruz ki, bu zor günleri Devletimiz ve halkımızla birlikte aşacağız.

Bu duygularla; öncelikle sağlığımızın korunmasında en çok önem arz eden; maske-sosyal mesafe- hijyen kurallarına ‘titizlikle’ uyulmasını, ekonomiye katkı amacıyla da halkımızın alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmesini öneriyoruz.

TSO’DAN ÖNCE AK PARTİ AÇIKLAMA YAPTI!

Ak Parti ilçe Başkanı Saffet Bozkurt ise Keleş”ten daha önce davranarak, TSO’nun başlattığı girişime tam destek verdiğini açıklamıştı.

Paylaşın:
598 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ