logo

KESEK YÖNETİMİ 23 NİSAN’DA KALPLERE DOKUNDU!

  • KESEK yönetiminden “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda, Kızılca Köyü İlkokulunda bulunan ihtiyaç sahibi on çocuğumuzun, karınca kararınca kalbine dokunmaya çalıştık” açıklaması yapıldı.

Kdz Ereğli Sanat Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği(KESEK) yönetimi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, İlçeye bağlı Kızılca Köyü İlkokulunda  ihtiyaç sahibi on çocuğa destek olunduğu bildirildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Barış İngenç’in yaptığı eğitim gönüllüsü dernekten yapılan açıklamada, “Bir çocuğun kalbine dokunmak demek, yarınlara dokunmak demektir. Değerli olduğunu hisseden çocuk benliğinden utanmayacak ve yarının büyüğü olarak yaşamını sürdürecektir. Bir çocuğun kalbine dokunmak demek, büyüdüğünde o da bir başka çocuğun kalbine dokunması demektir.  Bu duygular eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda, Kızılca Köyü İlkokulunda bulunan ihtiyaç sahibi on çocuğumuzun, karınca kararınca kalbine dokunmaya çalıştık. Bu mutlu günlerinde diğer arkadaşlarının yaşadıkları güzellikleri yaşamalarını istedik. Bu etkinliğimizde bizlere destek olan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.” denildi.

Paylaşın:
169 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ