logo

KESEK’TEN İLK ETKİNLİK: BAYAT KÖYÜNDE KÜTÜPHANE

  • Kdz. Ereğli Sanat Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KESEK) tarafından Bayat köyü İlkokulu Kütüphanesi, Drama Salonu açılışı ve Bahar şenliği gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Sanat Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KESEK) ilk projesi olarak hayata geçirdiği Bayat köyü İlkokulu Kütüphane ve Drama Salonu açılışı ve Bahar şenliğini gerçekleştirdi.

29 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen programa Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun AKGÜL, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Eski Kaymakamlarından Mustafa İngenç, Önceki dönem ADD genel saymanı Semih Özkök, Bayat ve çevre köy muhtarları, Bayat köyü halkı, Öğrenciler ve davetliler katıldı..

Okul müdürü Hüseyin Bulut ve KESEK kurucu ve dönem başkanı Barış İngenç tarafından yapılan açılış konuşmaların ardından, İlkokul öğrencilerinin hazırladıkları birbirinden güzel Kütüphane temalı gösteriler sergilendi. Kütüphane açılışının ardından konuklara ikramlar yapıldı.

KESEK kurucu ve dönem başkanı İngenç, kütüphaneye destek verenlere teşekkür ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı :

 “Başta bu kütüphanemizin kurulumunda bizlerden desteğini esirgemeyen ana bağışçımız Semiha Kukul’a, Tansu Kukul’a ve Tansel Kukul’a, Değerli dostum Şeref Han Anaç’a, Sevgili annem Ayşe İngenç’e, Değerli hemşerimiz Tahir Çanakçı ’ya, Kütüphane mobilyalarını yapan Ramado Mobilya Ramazan Dursun, Sandalyelerimizi gönderen Eskişehir BESA Mobilya Hakan Korkmaz’a, Öğrencilerimizin hediyeleri için Rahmi KOÇ müzesi Selin İşyar’a, Kitaplarımızın temini değerli üyemiz Sevinç Çınar ile temin eden Yapı Kredi Yayınlarına, Tabelalarımızın yapımını üstlenen OKTAY Reklam Ahmet Oktay’a, Basın desteğimiz Haber hayat Doğan Gönüllü’ye, değerli Bayat Köyü İlkokulu Müdürümüz Hüseyin Bulut’a, Müdür Yardımcımız Derin Adaşbay’a okul öğretmenlerimize, okul görevlilerimize, değerli Bayat köyü velilerimize, Değerli Bayat köyü halkımıza ve tabi ki KESEK derneği yönetimi ve üyesi olan/ olmayan tüm değerli eğitim gönüllüleri dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. ”

Paylaşın:
595 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ