logo

MADENCİ VE ESNAFI DİNLEDİ, HEDEFLERİNİ ANLATTI

  • İyi Parti Zonguldak1. Sıra Milletvekili Adayı Balbaloğlu, maden ocaklarında çalışan madencileri ve esnafı ziyaret ederek hedeflerini anlattı.

İyi Parti Zonguldak1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bünyesindeki maden ocaklarında çalışan madencileri ve esnafı ziyaret ederek iktidara geldiklerinde hayata geçirmeyi planladıkları hedefleri anlattıklarını açıkladı.

“MEDENCİLERİN EKMEK MÜCADELESİ YÜZLERİNE, ELLERİNE YANSIMIŞ”

27 Nisan Perşembe günü seçim çalışmalarına madencilerle başladıklarını kaydeden Balbaloğlu, “TTK Üzülmez Müessesesi Müdürlüğünde, ocaktan çıkmalarının ardından dinlenmeye geçen maden işçilerimizle bire birer görüşerek ellerini sıktık, sohbetlerde bulunduk. Verdikleri ekmek mücadelesinin yüzlerine, ellerine yansımış haliyle görüştüğümüz Madenci kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Millet İttifakı ve İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde, TTK ve çevrimizdeki özel maden sektörüne ilişkin hayata geçirmeyi planladığımız hedeflerimizi anlattık. Yerin yüzlerce metre altından çıkardıkları ekmekleri ile ülke ekonomisine sağladıkları katkının ölçülemez olacağı madencimizin Rabbim ayağına taş değdirmesin, kazalardan, belalardan korusun. Her türlü zorluğa rağmen gösterdiği sıcak ilgi, güleç yüzü dolayısıyla tüm madencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

“SANAYİ ESNAFIMIZ ZOR DURUMDA”

Zonguldak’taki çalışmaları, sanayi esnafı ziyaretleri sürdürdüğünü ifade eden Balbaloğlu, duygularını “Kapısını her çaldığımız iş yerinde gerek sahipleri, gerekse çalışanlarının ilgisi ile ne kadar mutlu olduysak, yaşadıkları zorluk ve sorunlarını dinledikçe bir o kadar üzüldük.” sözleri ile açıkladı.

Sahadaki yoğun temposu ve gördüğü ilgi ile dikkat çeken Balbaloğlu, günlük seçim çalışmaları değerlendirmesini şöyle tamamladı:

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi, Milletvekili seçimlerinde de Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti’nin birinci parti olarak Meclis’e girmesinin ardından, Türkiye’de yeni ve umut dolu bir dönemin başlayacağı sözünü tüm esnafımızı bir kez daha tekrarladık. 21 yılı adeta ‘heba’ edilen Türkiyemiz’de; aynı zamanda Cumhuriyetin ikinci yüz yılına gireceğimiz bu yıldan itibaren yeniden şahlanarak ve çok kısa sürede refahın, huzurun, birlikteliğin yaşanması için her şeyin iyi olacağını vurguladık.”

Paylaşın:
256 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ