logo

MALİ MÜŞAVİR BEKTAŞ ÇOBANOĞLU’NU KAYBETTİK!

Kdz. Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bektaş Çobanoğlu hayatını kaybetti.

Kdz. Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bektaş Çobanoğlu, 54 yaşında iken 3,5 yıldır tedavisini gördüğü kanser rahatsızlığı sonucu bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Semih Özkök Mali Danışmanlık Bürosunda uzun yılardır görev yapan ve meslektaşı haline gelen Oğlu Aytunç ile mesai arkadaşlığı da yapan Merhum Çobanoğlu, 17 Temmuz Cumartesi günü Alaplı İlçesi Gümeli Beldesi Kale Mahallesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

ÖZKÖK VE MESAİ ARKADAŞLARI ÇOK ÜZGÜN!

Acı haberi 35 yılı aşkın aynı büroda birlikte çalışan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir E. Semih Özkök verdi. Özkök hüzün dolu paylaşımında, “Büromun kuruluşundan bu yana bıyıkları terlemeden birlikte çalışmaya başladığımız, evimin büromun her santimetrekaresinde alın teri damlaları olan emekçi kardeşim Sevgili Bektaş Çobanoğlu vefat etti. Acımız anlatılır gibi değil. Ailemizden çok birarada yaşadık. Yokluğu varlığı ortak yaşadık. Cenaze töreni yarın öğle vakti Gümeli beldesi Kale mahallesinde yapılacaktır… ” ifadelerini kullandı.

Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak, Çobanoğlu ailesine, Semih Özkök Serbest Muhasebe Mali Müşavirlik Bürosu çalışanlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaşın:
1373 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ