logo

MERHUM ÇAKIR, BELEDİYE TÖRENİ VE DUALARLA UĞURLANDI

  • 31 Mart Yerel seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın listesinde 6. Sıradan Belediye Meclis Üyesi Adayı olan ve görevli olduğu Turgut reis Okulu’nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır (59) için bugün önce belediye önünde tören düzenlendi, ardından Bozhane Camisinden son yolculuğuna uğurlandı.

Görevli olduğu okulda kalp krizi geçirerek vefat eden Kdz. Ereğli Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır için belediye önünde tören düzenlendi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, seçim zaferinin burukluğunu yaşadıklarını belirterek; “Ben, meclis üyelerimiz ve ekip arkadaşlarımızla Hüseyin Çakır’ı aramızda yaşatacağız” dedi. CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul da; “partimiz ve Ereğli değerli bir insanı kaybetti” dedi.

Törene, aile yakınlarının yanı sıra Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, TBMM 21. Dönem Milletvekillerinden Boray Baycık, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve sevenleri katıldı.

Aile yakınlarının üzüntüye boğulduğu törenin ardından Hüseyin Çakır’ın naaşı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na oradan da cenaze namazı için Bozhane camiine götürüldü.

Bozhane Camisinde öğlen vakti kılınan cenaze namazı alanına girerken Başkan Posbıyık, İlçe Başkanı Kocamanoğlu ve Milletvekili Ertuğrul’un seçim kutlamalarını kabul ettiği görülürken, törene CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Deniz Ticaret Odası başkanı Oğuz Ünlüer ve kalabalık bir topluluk da katıldı.

Alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından Merhum Hüseyin Çakır’In naaşı dualar eşliğinde şehir mezarlığında toprağa verildi.

Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaşın:
229 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ