logo

MÜFTÜOĞLU, ‘GÜVENİLİR İNSAN ‘OLMAK VURGUSUYLA…

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde CHP’den Belediye Başkanı Aday Aday Başvurusunda bulunan İş Kadını, siyasetçi  Buket Müftüoğlu, ‘Güvenilir insan olmak’ vurgusuyla yaptığı konuşmasında 30’a yakın proje açıklayarak dikkat çekti.

2024 yılı Mahalli İdareler seçim süreci işlerken  CHP’de aday adaylığı başvurularının son günü Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylığı için İş Kadını siyasetçi Buket Müftüoğlu dosyasını teslim etti.

Aday Adaylığı açıklaması CHP Kdz. Ereğli ilçe örgütünde yoğun katılımla yapıldı. İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu şehir dışında olduğu için İlçe Başkan Yardımcısı  Zafer İnanoğlu, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü olduğunu hatırlatarak Cumhuriyetin kazanımlarından söz etti ve Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü andığını söyledi.  

ANLAMLI HEDİYE

Buket Müfütüoğlu’da, salondaki katılımcıları tek tek selamlamasının ardından sözlerine başlamadan önce Antıkabir’den kendisi topladığı meşe ağacı yapraklarından oluşun tabloyu örgüt adına İnanoğlu’na duygulu ifadelerle hediye etti.

56 yaşında ve yaşamı boyunca eylem ve söylem birliği içinde olduğunu açıklayan Müftüoğlu, istikrarlı ve güvenilir insan olmanın önemine dikkat çekerek, “alnım ak, başım dik, projelerimi ve neden aday olduğumu paylaşmaya geldim” dedi.

“HİPERAKTİFİM”

Hiperaktif bir kişiliği nedeni ile sıklıkla Ereğli’de ayrıldığını açıklayan Müftüoğlu, 19 Kasım sel felaketini hatırlatarak geçmiş olsun dileklerini iletti, deprem döneminde ve fırtınada tüm mağdurlara yardım elini uzattığını vurguladığı İBB Başkanı İmamoğlu ile ayrıca Kdz. Ereğli Belediye ekiplerine emekleri için teşekkür etti.

BİR DÖNEM İÇİN YETKİ İSTEDİ

Zaman zaman duygulanan ve CHP Genel Merkez yönetimindeki yaş ortalamasının düştüğünün, değişim mesajlarına dikkat çeken Müftüoğlu, “söz veriyorum Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımda ve adaylaştığımda Karadeniz Ereğli’nin tarihinde gördüğü en düzgün, en liyakatli meclis kadroları ve yönetim kadroları ile eğer her şey çok yolunda giderse 61 yaşında bir dönem sonra bırakmayı düşünüyorum. Çok samimiyim, çok ciddiyim.” diye konuştu.

“BİR HİKAYE YAZMAK İSTİYORUM”

2024 yerel seçimlerinin CHP’nin iktidara giden yolda çok büyük bir sınavı olduğunu savunan Müftüoğlu, konuşmasını “Ben bir hikaye yazmak istiyorum” dedi ve ilçe yönetiminden övgü ile bahsederek, “Herkes Ereğli’yi konuşsun istiyorum. Ereğli’yi kıskansın istiyorum. Bugünkü ilçe yönetimimiz bunu yapmaya o kadar uygun insanlarla dolu ki …” diye sürdürdü.

EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

Dedesi Müftüzade Halil Kaptan’ın 1880 yılında Kdz. Ereğli belediyesinin kurucu belediye başkanı olduğunu hatırlatan Buket Müftüoğlu, “işe bak yüz yıl sonra bir kadın torunu 5 göbek sonra aynı belediyeyi muhteşem bir hikaye yazarak kalkındırmış ve bütün Türkiye Kdz. Ereğli belediyesinin liyaketli kadrolarını konuşuyor, en büyük hayalim bu” diyerek projelerini görsel tablolar eşliğinde açıkladı.   

BİR ÇOK PROJE AÇIKLADI 

Buket Müftüoğlu’nun açıkladığı projeler arasında; Tersanelerde su sporları teknelerinin yapılması, Yaşlı Bakım Merkezi kurulması, deniz suyunun arıtılarak kullanılması, belediyenin mimari projelerinin yarışma ile belirlenmesi, yerel değerlerin turizme açılması ve markalaştırılması, yat limanı kurulması, tarımsal sulama suyu üretim tesisi kurulması, Yapay zeka bilişim Akademisi kurulması, orgamineral gübre tesisi, Serbest bölge kurulması ve balık konservesi fabrikası ve Sanat Danışma Kurulu ile kentin yönetilmesi gibi sayıları 30’a yakın proje yer aldı.

Müftüoğlu, uzun tuttuğu konuşmasının ardından İlçe Başkanı Zafer İnanoğlu’na teşekkür etti tebrikleri kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaşın:
415 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

MÜFTÜOĞLU, ‘GÜVENİLİR İNSAN ‘OLMAK VURGUSUYLA…” için 1 yorum

  1. ASIM CAKIR : diyor ki:

    EREGLIDE HER SECIMDE ORTAYA CIKAR DIGER SECIME KADAR YOK OLUR HIC BIR FAYDASI OLMAZ HEP HAMASET ILE KENDI KENDINI YUCELTME CABASINDADIR ADAY OLMASIYLA EREGLI COK SEY KAYBEDER OLUMSUZ GORUSUMDUR