logo

MÜFTÜOĞLU: “PARTİM VE HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE…”

  • CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı Buket Müftüoğlu, “Bu süreçte partim ve halkımızın teveccühü ile önce aday olarak görev alacağıma, ardından seçime kazanacağımıza dair çok umutluyum, buna inanıyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı Buket Müftüoğlu ile iş insanları Ahmet Oktay ve Sertan Yalçın, Haber Hayat Yayıncılık ’ı ziyaret ederek, Doğan Gönüllü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Müftüoğlu ayrıca, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) adına çiçek gönderdi.

“UMUTLUYUM”

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Müftüoğlu, siyasetçi olarak medya ile sıklıkla bir arada olduğunu belirti ve “çalışan, çalışamayan gerçek gazetecilerin günü kutlu olsun” dedi.  Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu savunan Müftüoğlu, “Bu dönemde göreve talip oluyorum. Çünkü hayattaki başarı hikayelerimizin motivasyonu ve tecrübelerimizin ışığında şehrimize yeni kan, yeni heyecan dünya ile entegre sürdürülebilir projeler vaat ediyoruz. Bu süreçte partim ve halkımızın teveccühü ile önce aday olarak görev alacağıma, ardından seçime kazanacağımıza dair çok umutluyum, buna inanıyorum.” dedi. Ziyaretçi heyetin güncel yerel ve genel siyaset ortamını değerlendirdiği görüşmede söz alan Yalçın ve Oktay, partilerin seçime yönelik stratejik eylem planlarını aday adayları ile birlikte uyum içerisinde sürdürmeleri gerektiğini savundu.

GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

10 Ocak’ın ayı zamanda mesleki dayanışma günü olarak kutladığını hatırlatan Gönüllü’de, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın milletin müşterek sesidir” sözü ve mesleki ilkeler çerçevesinde ‘Batı Karadeniz Ekonomi Politika Kültür Forumu’ Vizyonu ve ‘aydınlık bir dünya aydınlık bir hayat’ misyonu ile yayınlarını sürdürdüğünü söyledi, Müftüoğlu ile Oktay ve Yalçın’a teşekkür etti.

Paylaşın:
436 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ