logo

MUHİTTİN DİKMEN, ADAYLIK YOLUNDA İLGİ GÖRÜYOR

  • CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, yerel seçim sürecinde temaslarını hızlandırırken adaylık yolunda ilgi görüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 8 Kasım Çarşamba günü ilk olarak sabah saatlerinde Kestaneci mahallesinde düzenlenen Uzun Mehmet’i Anma ve Kömür Günü törenine katıldı, temaslarda bulundu, ardından Karadeniz Ereğli lisesi Mezunlar Derneği ziyaret gerçekleştirdi.

Dikmen ve eşi Tunay Dinçer Dikmen’i dernek başkanı Nalan Genç ve yöneticiler ağırladı. Ziyarette Genç’in yanı sıra Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı İrfan Kılıçarslan, Dernek Sekreteri Gülbin Aras Macit, Sayman Ümit Eker ve yönetim kurulu üyeleri Hediye Şen, Zeynep Bıçakçı, Berna Ataoğlu ve İbrahim Güneri de hazır bulundu.

“KENTİMİN İNSANLARINA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Dikmen, “Bu kentte beraber yaşadığımız insanların çoğu, gerek babaannemden gerekse de annem ve babamdan dolayı beni iyi tanırlar. Sizlerin içinde de aile büyüklerimi yakından bilen insanlar var. Bu, bana ayrı bir güç de veriyor. Gittiğim her yerde şahsıma gösterilen ilgi ve teveccüh de beni onurlandırıyor. Belediye Başkanı olabildiğim takdirde kentimin insanlarına hizmet verme şansına sahip olacağım için ayrıca büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bugün burada çok güzel karşılandım. Beni çok mutlu ettiniz. Tanıdık yüzlerle bir arada olunca kendimi yuvamda hissettim. Bana bu duyguyu yaşattığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Yönetim kurulundaki ekip arkadaşlarıyla birlikte konuklarını misafir eden Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nalan Genç de Dikmen çiftine ziyaretleri için teşekkür etti.

CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, aynı gün LÖSEV Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen korteje de katıldı. Protokol üyeleri ve çocuklarla birlikte yürüyüşe katılan Dikmen’e vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildiği gözlendi. Dikmen vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Paylaşın:
745 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ