logo

‘MÜNFERİT KARTALLAR’DAN (ŞİMDİLİK) AFİŞLİ KUTLAMA!

Kdz. Ereğli’de Beşiktaş taraftarı Münferit Kartallar Grubu, pandemi nedeni ile takımlarını afişlerle kutlarken, salgın şartlarının düzelmesinin ardından ‘Geleneksel Tekne Turu’ planlıyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendilerini Münferit Kartallar olarak adlandıran Beşiktaş taraftarı grup, destekledikleri takımlarını afişlerle kutladı.

SALGIN ŞARTLARI KATILIMLI KUTLAMAYA ENGEL OLDU

Beşiktaş Futbol Takının 2020 – 2021 sezonunda lig şampiyonu olması ve ayrıca Ziraat Türkiye Kupasını kazanmasının ardından bir araya gelen Münferit Kartallar grup üyeleri, pandemi koşullarını dikkate alarak toplum sağlığı açısından katılımlı kutlama yapmama kararı aldı. Bunun üzerine Münferit Kartallar, takımlarını “Şerefimizle Hakkımızla 2 Kupa Tek Şampiyon” yazılı afişlerle kutlayarak coşkularını dile getirdi.

DEVAMINDA TEKNE TURU PLANLANIYOR

Pandemi koşullarının iyileşmesinin ardından geleneksel Beşiktaş Donanmasını Kdz.Ereğli’de de yaşatmak isteyen Münferit Kartallar’ın, kalbi sadece Beşiktaş için atan tüm Beşiktaşlılar ile birlikte şampiyonluklarını Beşiktaşlılık ruhuna uyacak şekilde tekne turu ile taçlandırmayı planladıkları öğrenildi.

Paylaşın:
830 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ