logo

NERİMAN POSBIYIK “DELEGE SEÇİMLERİ YIPRATMA SÜRECİNE DÖNÜŞTÜ!”

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkan Adaylarından Neriman Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında ilçe kongresi öncesi yapılan delege seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Posbıyık, delege seçimlerinin ‘yıpratma sürecine’ dönüştüğünü öne sürerek; “Bu kirli oyunun parçası olamam. “dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkan Adaylarından ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, basın toplantısı düzenleyerek, son yerel seçimler öncesinde yaşanan gelişmeler ve ilçe kongresi öncesinde yapılan delege seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

29 Kasım Cuma günü akşamı Kahverengi Kafe’de basın toplantısı düzenleyen Neriman Posbıyık, delege seçimlerinin ‘yıpratma sürecine’ dönüştüğünü öne sürerek; bu sürecin parçası olmayacağını belirtti.

İLGİNÇ MESAJLAR VERDİ!

Yaşananları protesto ettiğini söyleyen Posbıyık, basın toplantısında yaptığı konuşmasında adaylığı ve delege seçim sürecini özetledi. Mevcut atanmış ilçe başkanı ve olağan kongrede tekrar aday olacağını açıklayan Dr.Eylem Ertuğrul’u ve bazı partilileri lobicilik yapmakla suçlayan Bayan Posbıyık, “ Bu süreçte bana güç veren, yanımda olan bütün dostlara teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yarın da partimizin iktidara gelmesi için bir üye olarak görevden kaçmam. Var gücümle çalışırım. Partiye zarar verecek gelişmeleri engellemek için birlik ve beraberlik içinde mücadele ederim. Ancak Neriman Posbıyık olarak böyle bir yıpratma sürecinin parçası olmayacağımı bildiriyorum. Yaşananları protesto ediyorum. Ereğli’nin öncelikli olacağı ve parti demokrasisinin egemen kılınacağı bir CHP için mücadeleye devam edeceğim. Zonguldak-Devrek, Çaycuma lobiciliğinin değil Ereğli’nin kazanması için mücadele edeceğim. Ama bu kirli oyunun bir parçası olmayacağım.” diye konuştu.

Posbıyık’ın toplantıya davet ettiği gazetecilerden soru almak istemediği öğrenildi.

Paylaşın:
747 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ