logo

NİHAN TÜRKOĞLU’NU KAYBETTİK!

  • Karadeniz Ereğli’nin sevilen simalarından, Erdemir emeklisi, sanatçı insan Nihan Türkoğlu yaşama veda etti.

Karadeniz Ereğli’nin sevilen simalarından, Erdemir emeklisi ve İpek Müzik Evi işletmecisi, sanatçı insan Nihan Türkoğlu 76 yaşında iken yaşama veda etti.

Nihan Türkoğlu; Merhum Tevfik Türkoğlu Ve Merhume Hediye Türkoğlu’nun Oğulları; Necabettin, Sabahattin, Cihan Ve Ahmet Türkoğlu İle Merhume Necibe Mendeş, Necla Apaydın Ve Emel Babalı’nın Kardeşleri; Akçakoca Eşrafından Merhum Hayri Aydın Ve Hanife Aydın’ın Damatları; Ömer Aydın, Murat Aydın Ve Emine Tatlıbaş’ın Enişteleri; Kaptan Hakan Başbayrak Ve Dilara Valiyeva Türkoğlu’nun Kayınpederleri; Erdemir’den Emekli Uğur Mendeş İle Chp Meclis Üyesi Ve Başkan Yardımcısı Mehmet Tayyar Mendeş’in Dayıları; İpek Başbayrak, Cenk Türkoğlu Ve Metehan Türkoğlu’nun Babaları; Yüksel Türkoğlu’nun Eşi; Ereğli’nin İlk Orkestrası Sempati Set’in Kurucusu Ve İpek Müzik Evi’nin Sahibi, Erdemir Elektronik Otomasyon Müdürlüğünden Emekli olmuştu.

Türkoğlu’nun bir süre önce koronavirüs’e yakalandığı ve tedavi görmekte olduğu biliniyordu.

Merhumun Cenazesi yarın (12 Ocak perşembe) İkindi vakti Bozhane Camiinden kaldırılarak Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaşın:
2668 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

NİHAN TÜRKOĞLU’NU KAYBETTİK!” için 1 yorum

  1. Ünal Savaş : diyor ki:

    ERDEMİR, Elektronik Otomasyon Müdürlüğünde uzun yıllar birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğum değerli mesai arkadaşım ve ağabeyim Nihan Türkoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Hakkın rahmetine kavuşan merhum Nihan Türkoğlu ağabeyime Yüce Allah’tan rahmet diler, Başta kederli ailesi olmak üzere tüm dost, akraba ve ERDEMİR AİLEMİZE başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekânı cennet, toprağı bol olsun. AMİN

    Ünal Savaş

    ERDEMİR Elektronik Otomasyon Müdürlüğü emeklisi (2005)