logo

NİYAZİ ÖZCAN’DAN, ARSLAN KELEŞ’E SERT SÖZLER!

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde ‘Ereğli İçin Mücadele Platformu’ Sözcüsü İş İnsanı Niyazi Özcan, TSO Başkanı Arslan Keleş’i geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında söyledikleri üzerinden sert sözlerle eleştirerek, kendisinin 2022 seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu tekrarladı.
  • Keleş’in “Erdemir’e karşı eylem yaparız!” açıklamasını hatırlatan Özcan, “İşin başındaki arkadaş çıkıp diyor ki; ‘Erdemir’e karşı eylem yapacağım’. Bu kadar sallama temsilci sen Niyazi Özcan’mısın ki eylem yapasın! ‘Fındık, fıstık, incir yemekten zaman mı bulamadın? 3 yıl oldu neredeydin arkadaş’ demezler mi? diye sordu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde ‘Ereğli İçin Mücadele Platformu’ Sözcüsü İş İnsanı Niyazi Özcan, İlçe Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Arslan Keleş’i, “oy avcılığı yapmakla, taş üstüne taş koymamakla, vefasız olmakla ve oda’yı siyaset için basamak olarak kullanmakla.” suçladı.

“SEN NİYAZİ ÖZCAN’ MISIN Kİ; EYLEM YAPACAKSIN?!”

Eleştirilerini basın bildirisi ile açıklayan Özcan, sözlerine Keleş’in oy avcılığı yaptığı iddiası ile başladı. Oda yönetimini iş yapmamakla da itham eden Özcan, Arslan Keleş’i isim vermeden “işin başındaki arkadaş” olarak tarif etti. “Çalışmayı kendilerine şiar edinmeyen arkadaşlar sizin egonuzu, kibrinizi  tatmin etmek için Ereğli’nin zamanı yok.” ifadelerini kullanan Özcan, “İşin başındaki arkadaş çıkıp diyor ki ERDEMİR’e karşı eylem yapacağım bu kadar sallama temsilci sen Niyazi Özcan’mısın ki eylem yapasın! Fındık, fıstık, incir yemekten zaman mı bulamadın? 3 yıl oldu neredeydin arkadaş demezler mi? diye sordu.

“ODA YÖNETİMİ SİYASET İÇİN BASAMAK DEĞİLDİR!”

Oda seçimlerinde verilen sözlerin unutulmadığını kaydeden Özcan, oda yönetiminin vasıfsızlaştığını iddia ettiği açıklamasına, “Hiç bir şey bilmiyorduysan; aklını çalıştırıp Niyazi Özcan’ın secim dergisini alsa idin içinde Ereğli’ye hizmet edilecek o kadar çok projeler vardı ki bir tane yapsaydınız, hiç olmazsa gecen bu 4 yıl heba olmazdı.  Kdz Ereğli ticaret ve sanayi odası siyaset de sahne alacak arkadaşların basamak olarak kullanacağı bir makam değildir. Siyasetini oda üzerinden dizayn etmeye çalışan birkaç kişinin planlarına üyemiz asla müsaade etmeyecektir.” ifadeleri ile devam etti.

“SANAYİ VE NAKLİYE SEKTÖRLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM; ADAYIM”

Hızlı ve özensiz yazılmış izlenimi yaratan basın bildirisinde polemik oluşabilecek sözler sarf eden Özcan, tecrübe ve yeteneğine güvendiği, hizmet etmek istediğini tekrarlayarak 2022 seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu “aynen” şu ifadelerle açıkladı :

“Sözün özü; ticaret ve sanayi odası yönetimine üyelerimiz ‘neden iş yapamıyorsunuz’ diye sorulduğunda, ‘ticaret ve sanayi odası icra makamı değildir, rica makamıdır’ diyorsunuz. Size bir abi tavsiyesi; Kdz Ereğli ticaret ve sanayi odası  icraat makamıdır kafanıza bunu yerleştirin bir zahmet.  Her bölgenin kendine has lokomotif sektörleri vardır. Bölgemiz de sanayi bölgesidir. 3 ana kalemde tanımlanır; Sac Sanayi  ve Nakliye bu sektörler lokomotif görevi görmektedir.  Yönetenler tarafından  çok iyi bilindiği ve algılandığı takdirde  diğer sektörler buna bağlı olarak hızla kalkınır ve  başarı elde edilmiş olunurdu. Bu lokomotif sektörü çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak  Kdz Ereğli ticaret ve sanayi odamızın çok değerli üyelerinin hakkını 1993 ten buyana üyesi bulunduğum ticaret ve sanayi odasının bu zaman içerisinde görev aldığım dönemler olmuş olup bilgi birikim tecrübe yetenek ve yüreğimle siz çok değerli üyelerimize hizmet etmek için 2022 mart ayı içerisinde yapılması planlanan ticaret ve sanayi odası seçimlerine yeniden aday olduğumu arz ederim. Saygı sevgi ve hürmetle kalın  Kdz Ereğli ticaret ve sanayi odası başkan adayı Niyazi Özcan”

Paylaşın:
1135 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ