logo

OPEL AYSA’DA YENİ YIL MUTLULUĞU

Opel Aysa Otomotiv Batı Karadeniz Bölge Bayii yeni yıla girmenin mutluluğunu çalışanları ile birlikte pasta keserek paylaştı.

Opel Aysa Otomotiv Batı Karadeniz Bölge Bayii yeni yıl geleneğini bu yılda sürdürdü. Her yılbaşı günü çalışanları ile bir araya gelerek pasta kesen Opel Aysa Otomotiv’de tüm şirket yöneticileri ve çalışanları bir araya geldi. Opel Aysa Otomotiv Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Aydın yeni yıl pastasını çalışma arkadaşları ile birlikte üfleyip kesti. Çalışanların yeni yılını kutlayan Aydın, 2020 yılının başta ülkemiz olmak üzere bölgemize, Opel Aysa Otomotiv müşterilerine ve tüm çalışanlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Opel Aysa Otomotiv Genel Koordinatörü Fikret Meral’de 2019’un kendileri açsından çok başarılı bir yıl olduğunu belirterek aynı başarıyı 2020 yılında tüm çalışma arkadaşları ile birlikte daha da artırarak yakalayacaklarına inandığını söyledi. Meral, tüm çalışma arkadaşları ve ailelerinin yeni yılını kutlayarak sağlık ve mutluluklar diledi.

Paylaşın:
1105 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ