logo

OPEL AYSA’DAN MUHTEŞEM KAMPANYA!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde faaliyet gösteren Opel Aysa’dan “Hayalini değil, taksitlerini ertele… ” sloganı ile muhteşem kampanya…

Opel Aysa Taşıt Motorlu Araçlar Batı Karadeniz Bölge Bayii  “şimdi al, Eylül’de ödemeye başla” kampanyasını duyurdu.  Opel modellerinde 120 bin TL’ye varan %0,99 faizli kredi seçeneklerinin yanı sıra tüm modellerde geçerli şimdi al Eylül’de öde kampanyası başladı.

TÜM SAĞLIK ÖNLEMLERİ ALINDI

Opel Aysa’dan “Hayalini değil, taksitlerini ertele… ” sloganı ile yapılan kampanya ile ilgili açıklama şu şekilde;

“Geçtiğimiz bu zorlu süreçte araç almak güç hale geldi. Fakat Opel ailesi olarak araç sahibi olmak isteyen herkesi araç sahibi yapabilmek adına yeni bir kampanya başlattık. Şimdi araç almak isteyen herkes, aracının ödemesine Eylül Ayı’ndan itibaren başlayacak. Ayrıca Opel modellerinde 120 bin TL’ye varan %0,99 faizli kredi seçeneklerinden de faydalanabilecek. Korona virüs nedeni ile hem çalışanlarımızın hem de sizin sağlığınız için satış ve hizmet noktalarımızda gerekli tüm önlemleri aldık. Satış ve destek hizmetlerimiz için randevu alarak, showroomumuzu ziyaret edebilir veya satış danışmanımızla görüntülü olarak görüşebilirsiniz.”

Paylaşın:
2758 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ